Vulcanizare

Anvelopele auto sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unui autovehicul. Ele asigura deplasarea in siguranta dintr-un punct in altul si au nevoie de atentie si ingrijire corespunzatoare prin servicii de vulcanizare auto.

Intretinerea si eventuala inlocuire a anvelopelor necesita atentia conducatorului auto si a unui mecanic profesionist. Mai mult, verificarea periodica a presiunii rotilor si schimbul periodic in functie de sezon (vara/iarna) asigura o viata mai indelungata a anvelopelor si calatorii fara griji. Acestea trebuie alese in functie de modelul masinii tale si echilibrate corespunzator. Daca acesti pasi sunt omisi, pot aparea diverse probleme, inclusi un consum mai ridicat.

Sericii complete de vulcanizare:

  • Verificare presiune
  • Montare/demontare roti
  • Echilibrare
  • Indreptat jante
  • Jantare/dejantare roti
  • Diagnosticare durata de viata a anvelopelor

Fiecare sezon (vara/iarna) are nevoie de anvelope potrivite si intr-o stare de functionare optima pentru siguranta ta si a celor din jur. Dar doar alegerea pneurilor corecte nu este de ajuns. Trebuie sa apelezi la serviciile de vulcanizare pentru montarea si demontarea rotilor, echilibrare si verificarea presiunii.

Daca observi probleme la nivelul anvelopelor sau consideri ca acestea nu mai au aderenta potrivita, trebuie sa apelezi la servicii de vulcanizare pentru o diagnosticare exacta si posibila inlocuire a uneia sau a mai multor anvelope. De aceea, te asteptam la Service Care pentru sfaturi si servicii de vulcanizare complete pentru masina ta.

Vrei mai multe informatii?

Oricand iti stam la dispozitie telefonic sau pe email cu privire la serviciile noastre.