Incarcare freon

La Service Care te bucuri de servicii de incarcare cu freon a sistemului de climatizare pentru masina ta. Sistemul AC al masinii este folosit pe tot parcursul anului, fie pentru racirea autovehiculului pe timpul verii sau pentru incalzire pe parcursul sezonului rece.

Pentru a te asigura ca instalatia de aer conditionat functioneaza in conditii optime, trebuie verificat periodic nivelul freonului din instalatie si incarcarea cu freon atunci cand este cazul. Atunci cand apelezi la Service Care, beneficiezi de o diagnoza atenta a sistemului AC, curatare si incarcare, in functie de modelul masinii tale.

Cand trebuie sa incarci cu freon sistemul de climatizare?

  • Atat inainte de sezonul cald, cat si inainte de sezonul rece
  • Instalatia de aer conditionat nu face fata temperaturilor ridicate si raceste foarte greu
  • Instalatia de aer conditionat emana un miros neplacut dupa pornire
  • Daca exista pierderi sau scurgeri ale instalatiei de aer conditionat

Atunci cand alegi acest serviciu, te vei bucura de conditii de calatorie optime pentru tine si pentru pasagerii masinii tale. Vei putea folosi sistemul de climatizare la capacitate potrivita. Mai mult, se elimina mirosul neplacut ce poate intra prin instalatia de aer conditionat. Orice problema ar avea instalatia de AC a masinii tale, o vom identifica si repara.

Ca orice alta componenta a masinii tale, sistemul de climatizare trebuie verificat periodic, iar incarcarea cu freon este un pas pe care nu ar trebui sa il omiti. Pentru a prelungi viata instalatiei de aer conditionat, foloseste frecvent AC-ul, pentru dezaburire sau pentru climatizarea masinii. Astfel, freonul va circula si va lubrifia componentele sistemului pentru a evita costuri suplimentare de reparatii ale sistemului AC.

Vrei mai multe informatii?

Oricand iti stam la dispozitie telefonic sau pe email cu privire la serviciile noastre.