Diagnoza computerizata

Diagnoza auto ajuta la identificarea problemelor cu care se confrunta autovehiculul tau. Cu cat localizarea problemei este mai exacta, cu atat mai bine si mai repede se poate interveni asupra acesteia si remedierea ei inainte de a se agrava. Diagnoza auto poate sa fie mecanica sau electronica, pe baza unui computer conectat la computerul masinii prin mufe speciale.

Servciile de diagnoza auto profesionala sunt efectuate la Service Care de catre mecanici profesionisti, ce pot verifica mecanic probleme si identificare cauzei sau electronic prin computere speciale.

Fiecare model de masina are propriile computere ce asigura buna functionare a mai multor dotari ale autovehicului tau, cum ar fi motorul, ABS, airbag, sistemul de climatizare. Desi unele probleme pot fi identificate in modul clasic prin verificarea masinii de catre un mecanic, altele necesita o atentie mai amanuntita si este nevoie de computere. Acestea citesc si interpreteaza parametrii si setarile fiecarei masini.

Ce probleme poti identifica cu ajutorul diagnozei auto electronice?

  • La nivelul motorului: majoritatea masinilor sunt dotate cu senzori la nivelul motorului ce transmit informatii legate de functionarea acestuia. Astfel, pot fi mai usor identificate problemele.
  • Sistemul de climatizare (aer conditionat, climatic, climatronic)
  • Inchidere centralizata, imobilizator
  • Servodirectie, transmisie automata
  • Airbag, ABS, ASR, ESP, SRS
  • Sistemul de navigatie si bord computer (BC)

Serviciile de diagnoza auto trebuie sa fie cat mai precise si exacte pentru ajustarea corecta a parametrilor. Astfel, te vei putea bucura de o performanta mai buna a autovehiculului tau. Fie ca ai nevoie de diagnoza mecanica sau diagnoza electronica, la Service Care gasesti servicii complete pentru toate tipurile de autovehicule.

Vrei mai multe informatii?

Oricand iti stam la dispozitie telefonic sau pe email cu privire la serviciile noastre.